Viden om

Team Fårerådgivning har lavet dette site, for at gøre det lettere for fåreavlere at finde relevant viden omkring de problemstillinger, som de møder i hverdagen.  Vores hensigt har været at opbygge en slags håndbog, der rummer viden om alle forhold vedr. hold af får. Og hvor såvel nybegyndere som erfarne fåreavlere kan finde relevant faglig information.

Det faglige indhold stammer primært fra de artikler, som gennem de senere år har været bragt i bladet Får, som udkom frem til slutningen af 2015, samt fra bladet Nyt om Får, som starter udgivelsen i 2016. Vi har udvalgt netop de artikler, hvor vi kan stå inde for at det faglige indhold er i orden.  Derudover har vi suppleret artikelsamlingen med en oversigt over ”ofte stillede spørgsmål”, links til handlingsanvisende videoer samt andet.

Brug søgefunktionen til at finde artikler om netop den problemstilling eller emne, som du søger information om. Eller gå direkte ind i de tidligere udgivne magasiner af Nyt om Får og find den artikel du søger.

Vi vil løbende lægge nyt indhold ind på sitet.

Så vi hører gerne fra dig, hvis der er emner, som du savner belyst i vores webhåndbog.